Het team

Een kijkje achter de schermen in de keuken van Wrap ‘n Roll

 

 Alles loopt op rolletjes

Natuurlijk speelt ook bij ons de klant een belangrijke rol. Maar de belangrijkste rollen zijn weggelegd voor onze vier hoofdrollen. Namelijk Guus, Lizzy, Marius en Karel. Met elkaar zorgen wij ervoor dat alles hier op rolletjes loopt. 

Net als iedereen zijn wij in deze corona crisis gerold en daardoor wilde wij met iets nieuws komen. Namelijk gezond eten op een veilige manier. in Westland. Zo zijn wij dus in deze business gerold

In de keuken rolt Adele constant door de speakers in onze keuken met Rolling in de Deep. Terwijl de chef zijn mouwen oprolt worden alle wraps nauwkeurig ingeroldDat rollen gaat ons wel natuurlijk af!

De bestellingen komen binnenrollen. Zien we die van jou ook tegemoet rollenGroetjes, Het Rolteam 

 

We Make Tasty Wraps everyday

Wraps zijn een fijne maaltijd. Goed gevuld. Na een wrap zit je ook écht vol en duik je niet gelijk weer de snackkast in voor een koekje. Verder is een wrap natuurlijk uitermate geschikt voor zowel een lunch als een diner gerecht.

Westlandse Wraps

De meest overheerlijke wraps uit ‘s-Gravenzandse keuken

 

De wraps komen niet van ver. Ze worden bereid in ‘s-Gravenzande door een team van enthousiaste Westlanders. De producten zijn vers en zo gezond mogelijk. Zo kiezen wij er bewust voor om niet teveel saus te gebruiken en extra veel groente toe te voegen. Smaakvol én bomvol ingrediënten.